Wauw wat gaat dat allemaal toch weer snel!! Zitten we alweer in 2019!

We hebben een heerlijke vakantie gehad.. hebben lekker uitgerust en hebben heerlijk genoten van de feestdagen ♥

Met familie bij elkaar en heerlijk de kerstdagen samen vieren. Spelletjes,, gezellige gesprekken en heerlijk eten. Wat was dit genieten! Het nieuwe jaar hebben we ingeluid met onze vrienden.. het hele huis vol!

2019 gaat voor ons een erg bijzonder jaar worden ♥
We zijn er namelijk achtergekomen dat we een klein wondertje gaan verwachten!! We zijn nu al helemaal verliefd! We hebben inmiddels onze termijnen echo gehad en zijn 11 weken zwanger van een druk ondernemertje! hihi..ja nu al ?

Op de echo was ie heel erg actief bezig,, op en neer hupsen en ronddraaien.. zo hebben we de armpjes en beentjes goed mogen bewonderen.
Wat is dit enorm bijzonder! Dat zoiets moois en kleins nu al zo op een klein mensje kan lijken! Dat het al zoveel beweegt maar dat je er eigenlijk nog niks van voelt.. hihi kan niet wachten tot die dag gaat aanbreken. De eerste bewegingen van de kleine voelen ♥

De eerste werkweek (dat was afgelopen week) zijn alle vraagouders op de hoogte gebracht van dit mooie nieuws ♥ natuurlijk wel een beetje dubbel.. want tja wat nu met de opvang?!

Gelukkig allemaal fantastische reacties ♥ iedereen was zo blij voor ons! Wat vond ik dit heerlijk om dit wonderlijke nieuws op de positieve manier te mogen delen!! Wat een fantastische en lieve vraagouders & kindjes heb ik toch in de opvang! ♥