Alleen maar genieten als je wakker word! ?

Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad!

Een van de mooie watervallen die we                                    hebben gezien!

Met de auto naar Kroatië en daar een heleboel gezien en gedaan.

En natuurlijk lekker bijgekomen met de voeten in de zee ?
Het was wel gek hoor twee weken zonder kindjes om je heen! Geen uitdagingen.. uitprobeerdertjes.. innige knuffels en lekker kwijt kusjes ♡
Gelukkig werd ik door een collega gastouder waar één van mijn gastkindjes deze twee weken gezellig mocht spelen! Op de hoogte gehouden met een verhaaltje en foto’s, wat heerlijk!
Ook kreeg ik nog super leuk nieuws in onze vakantie.. want er is een nieuw wondertje geboren ♡ een van de gastkindjes is nu grote zus!! Wauwie ? Zo leuk en lief dat je dan foto’s mag ontvangen.. je geniet dan echt helemaal mee! Vooral als je een foto krijgt met een mega trotse zus die der zusje vast houd ?
Zo werd ik in me vakantie toch nog een beetje betrokken bij de gezinnen en kindjes ? hihi. 

Wat is het land toch prachtig! ?

De zwarte dag ?

Maar in onze vakantie was er ook een zwarte dag.. ik weet nog dat ik voor onze tent zat, eventjes het nieuws aan het lezen op me telefoon.. 
Kippenvel trok over me hele lichaam heen en het duurde even voordat het nieuws binnen kwam.
Een Stint die onder te trein is gekomen waarbij vier kindjes om het leven zijn gekomen en de vijfde  vecht voor der leven.. en ook de begeleider die vol liefde alle kindjes naar school aan het brengen was licht in kritieke toestand in het ziekenhuis.. ?
Wat een drama! Ik heb er wel een paar traantjes over gelaten en het heeft me de hele vakantie bezig gehouden!
Wat leef ik mee met het gezin die twee kinderen kwijt is geraakt en de derde in het ziekenhuis ligt te vechten.. met de andere twee gezinnen die hun dierbaarste bezit nooit meer terug krijgt.. de begeleidster die dit verschrikkelijke drama een plekje moet leren geven.. de machinist die hier ooggetuigen van moest zijn.. mensen die de beelden moeten bekijken om te achter te halen wat er is gebeurd.. en de mensen die alles in goede banen hebben geleid zodat zo min mogelijk mensen hier ooggetuigen  voor hoefde te zijn.
Wat een respect heb ik voor hun en wens ze alle kracht en een sprankeltje hoop toe! Dat ze dit een plek mogen gaan geven en dat ze toch weer een weg zien om verder te gaan! ?
Met dit alles hebben we gelukkig nog wel kunnen genieten van de vakantie! Lieve berichtjes van de ouders waarbij dit drama ook erge indruk had gemaakt maakte een zonnetje in me dag ?
Morgen mag ik weer al mijn lieve gastkindjes ontvangen en knuffelen! Wat heb ik dat gemist! ?
Ben benieuwd.. na twee weekjes zou het wel weer even wennen zijn ? maar ik heb alweer zin om leuke activiteiten te bedenken en uitstapjes te plannen ?
Huisje gepoetst.. speelgoed staat al klaar. Ik zeg laat ze maar komen! ?  hihi.