Wat hebben de kindjes dit jaar weer onwijs hun best gedaan voor hun lieve papa´s!

De verfschortjes,, kwasten,, bekers,, verf en de onderzetters lagen klaar van de week voor alle kindjes. Ze kregen allemaal een papiermaché koe die ze helemaal zelf mochten omtoveren tot een monster voor papa! Wauwie..

Alle kleuren werden gebruikt,, rood, blauw, geel.. en wat was dat nouw?! Mariska deed rood en geel in een bakje,, maar de kleur die er toen inzat was oranje! Dat leek wel toveren!! Dat hebben we nog eens geprobeerd met rood en blauw en toen zat er ineens paars in het bakje! Wat hebben we onze oogjes uitgekeken en wat een mooie kleuren hebben we zelf gecreëerd!

Toen alle monstertjes hun mooie kleur hadden gekregen moesten we even wachten tot ze droog waren. Tussendoor konden we mooi spelen en kon Mariska mooi jullie foto uitprinten voor op het kaartje van papa.
Toen de monstertjes dan eindelijk droog waren mochten alle kindjes er ogen op plakken zoveel als je zelf wou! De grote kindjes hielpen de kleintjes heel lief met plakken, want voor sommige ukkies was dit nog net iets te moeilijk 😉

Dan alle monstertjes mooi inpakken en de cadeautjes versieren met stickers.

En toen kwam het spannendste,, want nu moesten de cadeautjes mee naar huis zonder dat papa deze ziet.. en daar mochten de kindjes het cadeautje verstoppen tot vandaag. Want vandaag mogen ze hem dan eindelijk geven! JeeJ.. we zijn erg benieuwd hoe alle papa´s deze kleine monstertjes vinden 😀