Wat gaat de tijd toch snel zeg!
Het is alweer 3 jaar gelden dat ik met dit mooie beroep mocht beginnen. Al snel kwamen de kindjes binnen stromen en heb er vanaf het begin af aan al echt van genoten!!

Inmiddels is Gastouder Mariska ook verhuisd van de huurwoning op de Henriëtte Roland Holstlaan naar een erg mooie koopwoning op de Bouwing in Elst.
En wat hebben we het daar naar onze zin! De tuin is hier een stuk groter en daardoor hebben we ruimte voor uitbreiding in de huisdieren 😀 Maar liefs 3 kippen zijn ons team komen versterken, hoe leuk is dat?!
Ook was er door de grote garage ineens plaats voor een bakfiets!! Woehoe..
Dit is echt het favoriete vervoersmiddel van alle kindjes! 🙂
En als er plaats voor is, ook van Spike.. hihi

Elke dag ben ik dankbaar voor de lieve ouders die hun kostbaarste bezit aan mij toevertrouwen, want het is toch niet niks om je kindje ineens naar een persoon te brengen die je nog niet zo goed kent.
Ik geniet er echt van om een stukje van hun gezin te mogen zien opgroeien, zien te ontwikkelen en daarbij heerlijk hun eigen “wil” creëren. Geen enkele dag is hetzelfde,, want geen enkel kind is hetzelfde!

Ik hoop dat ik nog lang dit mooie beroep mag uitvoeren met een heleboel leuke en lieve kindjes en lieve ouders om mee samen te werken!

Bedankt allemaal 🙂